Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken we om uw bezoek aan onze website eenvoudiger en sneller te maken, en om ons inzicht in het gebruik van onze website te verlenen. Als u deze melding sluit of verder surft, zonder dat u uw browsersinstellingen wijzigt, dan gaan we er van uit dat u akkoord bent met de plaatsing van onze cookies op uw computer. U heeft op elk ogenblik de mogelijkheid om onze cookies te weigeren door in die zin uw browserinstellingen aan te passen.

Portofino Fornuis CPF9IPOG 90x60cm Groen Smeg

Print 
Accessoires
Braadspit
Algemeen
Fornuistype Elektrisch
Inhoud ovenruimte 115 Liter
Type kookplaat Inductie
Verwarmingswijze Multifunctie Hete lucht
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 0,84 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 1,45 kWh
Energieklasse oven 1 A+
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 11400 W
Breedte 90 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 92 cm
Kleur Groen
Ovenverlichting
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 5
Kookplaat grill
Wokhouder
Ovenkenmerken
Aantal ovens 1
Brandstof oven 1 Elektrisch

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • €4.699,00
  • Excl. BTW: €3.883,47

Beschrijving

Fornuis 90 x 60 - 5 inductiezones - oven pyrolyse - energieklasse A+ - groen



Doorkoken



De warmte die uitsluitend van onderen komt maakt het mogelijk gerechten die een hogere basistemperatuur nodig hebben te laten doorkoken zonder dat dit invloed zal hebben op het korstje bovenop. Ideaal voor gebak, quiches, vlaaien en pizza’s.



Delicaat bakken



De combinatie van ventilatie en onderwarmte maakt een snellere afwerking van het bakproces mogelijk. Deze functie is aangeraden voor sterilisatie of voor gerechten die al wel goed gaar zijn aan de buitenkant maar binnenin nog niet en die slechts een matige bovenwarmte nodig hebben, door te laten koken. Ideaal voor elk soort gerecht.



Traditioneel koken



De warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.



Turbine + bovenste weerstand + onderste weerstand



De werking van de ventilator in combinatie met de traditionele kookmethode verzekert een gelijkmatig kookproces, ook voor ingewikkelde recepten. Ideaal voor koekjes en taarten die tegelijkertijd op verschillende niveaus kunnen gebakken worden.



Genventileerd bakken



Deze functie maakt het mogelijk verschillende gerechten tegelijkertijd op verschillende niveaus klaar te maken, op voorwaarde dat ze eenzelfde temperatuur en eenzelfde bakproces benodigen. De circulatie van warme lucht is een waarborg voor een onmiddellijke en gelijkmatige verdeling van de hitte. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om tegelijkertijd vis, groenten en koekjes te bakken zonder dat geuren en smaken zich zullen vermengen. Doordat men een temperatuur van minder dan 200°C gebruikt vermindert men ook het spatten waardoor het reinigen van de oven eenvoudiger wordt.


Print 

Tags: PortofinoFornuisCPF9IPOG90x60cmGroenPortofinoSmegFornuis